Løyperekorden til Johannes Klæbo knust!

Postet av Singsås IL - Ski den 10. Aug 2019

Det ble løpt veldig fort under årets Hundåskarven Rundt. Vinner Carl Petter Lyngen, Frol IL vant med tida 45.12, som er 1 minutt og 11 sekunder raskere enn løyperekorden til Johannes Klæbo. Carl Petter satser på orientering og befinner seg i Norgeseliten der. Andreas Fjorden Ree, Støren Sportsklubb, kom bare et fattig sekund bak vinner Carl Petter. Nummer 3 ble Odd Egil Brobakk.

Dameklassen ble vunnet av Ane H. Klæbo på tida 58.38, Vilde Fjorden Ree hadde nest beste tid på 01.03.13 og Emma Endal Hansen, Budal IL, ble tredje raskeste dame på tida 01.04.15.

Vinnere av den korte løypa ble Svend Malum, GBR, på tida 24.59 og Camilla Hengebøl, Frol IL, 27.45.

Total startet 42 løpere i konkurranse og 53 i trim.

Resultatliste Hundåskarven rundt 2019.xlsx

Ørjan Fløttum, Sokna IL, lovende skiløper og storsjarmør. :)

Hundåskarven Rundt 2019

Postet av Singsås IL - Ski den 2. Aug 2019

Møt opp i Nekjådalen 10. august!

Veiforklaring til Nekjådalen: Ta av fylkesvei 30 ved Coop Bjørgen, kjør forbi skolen og over brua over elva Fora. Ta så til høyre. Veien følges til bommen i Forbygda. Fra bommen og inn til Nekjådalen er det ca 10-12 km, (kjør rett fram helt til du får anvist parkering).

Hundåskarven rundt 2019:

Lang løype:

Løypa starter på brua over Fora, følger sæterveien et stykke nordover før man følger stien ned til Fora og krysser Neverdalsbrua. Videre svinger løypa rundt Hundåskarven på nordsida. Deretter dreier løypa sørover til Manndrapstjønna, før den svinger ned Hestlia. Løypa vil så følge myrene nordover til man kommer på parkeringa på Morsetvollen. Fra Morsetvollen løper man veien ned til mål. 10 km.

Kort løype:

Løypa starter på brua over Fora, følger sæterveien et stykke nordover før man følger stien ned til Fora og krysser Neverdalsbrua. Videre følger man en sti (gammel sætervei) opp til Morsetvollen. Fra Morsetvollen løper man veien ned til mål. 5 km.

Vi kjører konkurranse på begge distansene, du velger selv hvor langt du vil løpe.

Påmelding konkurranse: berittovmo@hotmail.com - husk distanse, navn, klubb og fødselsår.

Anbefalt skotøy er joggesko beregnet på terreng. Det er våte partier i løypa som vil oppleves som veldig glatte uten riktige sko.

Det vil ikke være drikkestasjon underveis, så det må den enkelte sørge for selv.

Løypene skal være godt merket.

Start trim: Kl.09.00-12.00

Start konkurranse: Kl. 12.00

Startkontigent:

Trim: 100 kr

Familie (trim): 400 kr

Konkurranse: 200 kr

(må betales kontant, sørg gjerne for å ha akkurat).

Resultater Granåsfjellrennet 2019

Postet av Singsås IL - Ski den 10. Mar 2019

60 trimmere og 11 konkurranseløpere tok turen over Granåsfjellet i dag. De som startet tidligst i trimklassen hadde tøffe værforhold, men været bedret seg utover dagen. Akkurat i det startskuddet for konkurranseløperne gikk kl 12.00 på Almåsen sluttet snøværet, og det ble greie forhold for de aller raskeste.

Håkon Gorseth Halvorsen, Støren sportsklubb, var raskeste løper over fjellet på tida 01.12.12, tett fulgt av pappa Svein Erik på tida 01.12.13. Nummer 3 ble Lars Erik Vandsvik fra Ytterøy IL på tida 01.13.34.

Vinner av dameklassen ble Kjerstin Digre Kosberg, Singsås IL, på tida 01.41.36.

Uavhentede uttrekkspremier trim: Harald Sommervold (lue), Christina Dahl Sylte (skismurning), Arve Waal (klister), Elisabeth Liabø (lue), Hans Tore Løvrødshaug (lue), Monica Waal (lue), Erik Amtoft (glider). Kan hentes i klubbhuset tirsdager mellom kl 18.00-19.00.

Resultatliste Granåsfjellrennet 2019.xlsx

Deltakerliste Granåsfjellrennet 2019.xlsx